?

Log in

No account? Create an account
07 вересень 2009 @ 19:33 Лопатки в томаті
Шпарагівку перебрати, обрізати хвостики, промити та порізати на 3 - 4 шматочки.
Положити в каструлю, залити водою, всипати дрібку солі та відварити до м'якості.

Ошпарити в окропі 3 - 4 помідори та протерти їх крізь сито.

В пательню влити 3 - 4 ложки ол. олії, порізати плястерками декілька зубчиків часнику та на малому вогні легенько обсмажити.
Влити протертий томат та на малому вогні протушкувати протягом 30 -40 хвилин, час від часу помішуючи дерев'яною лопаткою.

Потім всипати відварену квасолю, перемішати та готувати ще протягом 5 - 10 хвилин.
По закінченні всипати дрібку молотої шавлії та посолити до смаку.

Дослід
g
kag0r:
[User Picture Icon]
From:iriska_te_ua
Date:07 вересня 2009 18:52 (UTC)
(Понюхати)
в журналі бачила такий рецепт.
Попробувала - самакота :)