КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Лопатки в томаті

Шпарагівку перебрати, обрізати хвостики, промити та порізати на 3 - 4 шматочки.
Положити в каструлю, залити водою, всипати дрібку солі та відварити до м'якості.

Ошпарити в окропі 3 - 4 помідори та протерти їх крізь сито.

В пательню влити 3 - 4 ложки ол. олії, порізати плястерками декілька зубчиків часнику та на малому вогні легенько обсмажити.
Влити протертий томат та на малому вогні протушкувати протягом 30 -40 хвилин, час від часу помішуючи дерев'яною лопаткою.

Потім всипати відварену квасолю, перемішати та готувати ще протягом 5 - 10 хвилин.
По закінченні всипати дрібку молотої шавлії та посолити до смаку.

Tags: Закуска, Овочі, Олія, Приправи та спеції
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 1 comment