КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Суп перловий

Суп перловий з квасолею
*Необхідно
-крупа перлова
-квасоля
-2морквини
-цибулина
-стебло салери
-зубок часнику
-1 ложка концентрату томатного
-шматок грудинки копченої
-олія, сіль
 
*Приготування
Дрібно порізану цибулю, моркву, салеру, грудинку
та зубок часнику спасерувати на олії.
 
Влити ложку томатного концентрату, через декілька хвилин всипати крупу,залити холодну воду, довести до кипіння та залишити варитися на малому вогні 30 хвилин.
 
Паралельно відварити разом з морквиною,
 стебельцем салери та шматочком грудинки замочену з ночі  квасолю.
 
По закінченню варіння посолити, частину
квасолі відложити для сервірування.
Решту квасолі з рідиною пропустити через міксер,
 вилити в  каструлю з перловкою, дати закипіти,
 розлити в тарілки та всипати цілу квасолю.
 
 
 
Tags: Крупи, М'ясо та лівер, Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments