?

Log in

No account? Create an account
24 січень 2006 @ 19:33 Суп перловий
Суп перловий з квасолею
*Необхідно
-крупа перлова
-квасоля
-2морквини
-цибулина
-стебло салери
-зубок часнику
-1 ложка концентрату томатного
-шматок грудинки копченої
-олія, сіль
 
*Приготування
Дрібно порізану цибулю, моркву, салеру, грудинку
та зубок часнику спасерувати на олії.
 
Влити ложку томатного концентрату, через декілька хвилин всипати крупу,залити холодну воду, довести до кипіння та залишити варитися на малому вогні 30 хвилин.
 
Паралельно відварити разом з морквиною,
 стебельцем салери та шматочком грудинки замочену з ночі  квасолю.
 
По закінченню варіння посолити, частину
квасолі відложити для сервірування.
Решту квасолі з рідиною пропустити через міксер,
 вилити в  каструлю з перловкою, дати закипіти,
 розлити в тарілки та всипати цілу квасолю.
 
 
 
Дослід
кіт
kag0r: