КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Риба в кукурудзяному борошні

Річкову рибу почистити від луски, видалити нутрощі, відрізати голови, порізати на порційні куски та промити в холодній воді.
Невелику цибулину почистити, натерти та терці, змішати з м'якоттю лимона, всипати по дрібці молотого чорного перцю та солі
Висипати цю суміш до підготовленої риби та перемішати, має промаринуватися зо 20 хвилин.

Далі рибу обваляти в кукурудзяному борошні та обсмажити на пательні в добре розігрітій олії. 





До смаженої риби подають салат з овочів; помідорів, огірка, листя салату, руколи, цибулі, розмарину, оливок та бринзи, заправлений соком цитрини та ол. олією.
 
Tags: Закуска, Крупи, Риба та морепродукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments