КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Підчас

Молоду гичку столового буряка промити та дрібно покришити.

Всипати до баняка, залити водою та відварити.

Почистити та порізати овочі; картоплю моркву, петрушку, цибулю та салеру.

Відварену ботвину протерти через сито.

Порізані овочі всипати в баняк, положити лавровий листок та 4 - 5 горошин перцю, залити м'ясним росолом та поставити на вогонь варитися.

В розігрітій пательні розтопити грудку вершкового масла та спасерувати ложку борошна.

Коли овочі зваряться, всипати протерту зелень, заправити пасерованим борошном,
посолити до смаку та дати ще покипіти декілька хвилин і зняти з вогню.

При подачі до столу в тарілку положити ложку сметани.
Tags: М'ясо та лівер, Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments