?

Log in

No account? Create an account
30 вересень 2009 @ 15:47 Підчас
Молоду гичку столового буряка промити та дрібно покришити.

Всипати до баняка, залити водою та відварити.

Почистити та порізати овочі; картоплю моркву, петрушку, цибулю та салеру.

Відварену ботвину протерти через сито.

Порізані овочі всипати в баняк, положити лавровий листок та 4 - 5 горошин перцю, залити м'ясним росолом та поставити на вогонь варитися.

В розігрітій пательні розтопити грудку вершкового масла та спасерувати ложку борошна.

Коли овочі зваряться, всипати протерту зелень, заправити пасерованим борошном,
посолити до смаку та дати ще покипіти декілька хвилин і зняти з вогню.

При подачі до столу в тарілку положити ложку сметани.
Дослід
кагор
kag0r: