?

Log in

No account? Create an account
30 вересень 2009 @ 16:46 Наше в ароматі
Для соління найкраще підходить сало зі свиней домашньої відгодівлі.
Сало треба порізати на  шматки розміром 8-12 см.

Потім приготувати суміш спецій для соління - чорний перець, англійський перець, червоний гострий перець, гірчиця, коляндра, мускат та сіль. Співвідношення прянощів довільне, на власний смак.

Прянощі розтовкти в ступці та змішати з сіллю грубого помолу.

Натерти сумішшю шматки сала та положити їх в посуд.
Затім посуд помістити в холодильник на 3-4 дні для подальшого соління.

Ну а далі... самі знаєте як і з чим.
Дослід
m
kag0r:
[User Picture Icon]
From:arrianrhod
Date:30 вересня 2009 17:50 (UTC)
(Понюхати)
смакота, мабуть))
ехх...
[User Picture Icon]
From:skovalyov
Date:01 жовтня 2009 09:35 (UTC)
(Понюхати)
Вкусно выглядит!
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:01 жовтня 2009 10:43 (UTC)
(Понюхати)
уже половины нету:)