КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Наше в ароматі

Для соління найкраще підходить сало зі свиней домашньої відгодівлі.
Сало треба порізати на  шматки розміром 8-12 см.

Потім приготувати суміш спецій для соління - чорний перець, англійський перець, червоний гострий перець, гірчиця, коляндра, мускат та сіль. Співвідношення прянощів довільне, на власний смак.

Прянощі розтовкти в ступці та змішати з сіллю грубого помолу.

Натерти сумішшю шматки сала та положити їх в посуд.
Затім посуд помістити в холодильник на 3-4 дні для подальшого соління.

Ну а далі... самі знаєте як і з чим.
Tags: Закуска, Запаси, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments