КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

М'ясні тюфтелі з рисом

Склянку рису всипати в полотняну торбинку та підварити в підсоленому окропі протягом 10-ти хвилин.

Натерти на терці морквину, дрібно покришити цибулину та спасерувати їх в пательні на суміші олії та вершкового масла.

Підварений та вистиглий рис всипати в глибоку миску, всипати склянку молотого м'яса (свинина+телятина), натерти на терці цибулину, вибити яйце, всипати дрібку молотого перцю та солі до смаку, перемішати.

Затім всипати пів-склянки товченої черствої булки та ретельно вимісити.


З маси виліпити кульки (біля 20 шт.), величиною з куряче яйце, обваляти їх у борошні та помістити на 10 - 15 хвилин до морозилки.

Охолоджені кульки обсмажити зі всіх сторін в пательні на добре розігрітій олії.

До пасерованих овочів положити лавровий листок, влити 50 мл томатного соку, всипати дві ложки сметани, перемішати, далі всипати дві ложки праженого борошна.

Вливаючи гарячий м'ясний росіл (200-300мл), довести заливку до кипіння

Має покипіти на малому вогні 5-10 хвилин.

Обсмажені кульки виложити в бляшку та залити заправкою.

Бляшку помістити в розігріту до 200*С духовку.

Запікати протягом 20-30 хвилин, до утворення золотистої шкоринки.

Подавати одразу до столу.
Tags: Вершкове масло, Другі страви, Крупи, М'ясо та лівер, Овочі, Олія
Subscribe

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 5 comments