КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Грибова зупа

Опеньки почистити, порізати на маленькі шматочки та промити.
-

Висипати в баняк, залити водою, посолити та відварити протягом 40- 50 хвилин.

Перлову крупу замочити на три години в холодній воді, потім промити.
На одну порцію супу необхідно взяти неповну столову ложку крупи.

Замочену крупу залити м'ясним росолом, долити грибного відвару, вкинути по корінчику петрушки та салери,
лавровий листок та 4 - 6 горошин перцю.
Поставити на вогонь варитися.

Коли крупа стане м'якою, всипати відварені гриби, порізані картоплю та моркву.
Варити далі до готовності овочів.



В пательні на вершковому маслі обсмажити покришену цибулину, всипати ложку борошна, розмішати, розвести рідиною.



Вилити засмажку в баняк.

Всипати кришеної зелені кропу, цибулі та петрушки, посолити до смаку.
Дати покипіти декілька хвилин та зняти з вогню.

Приємного апетиту.

Tags: Гриби, Крупи, Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 1 comment