КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Мерлуза з овочами в сметані

Відрізати в тушки плавці та порізати її на шматочки, промити.

В розігрітій пательні в суміші олії та вершкового масла спасерувати спочатку покришену цибулину, потім всипати натерту морквину.

Потім вкинути лавровий листок, 5-6 горошин чорного перцю, влити пів-склянки сметани та помішуючи влити небагато білого столового вина. Посолити.
Шматочки риби виложити на дно каструлі, положити також декілька скибок цитрини а поверх рівномірно розподілити тушковані овочі. Каструльку накрити кришкою та поставити на малий вогонь на 40 хвилин.

Готову рибу подають з відвареною картоплею, рисом чи макаронами.


Tags: Овочі, Риба та морепродукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments