?

Log in

No account? Create an account
29 листопад 2009 @ 19:29 Суп «Рекомендований»
Почистити і порізати на маленькі кубики декілька картоплин, всипати їх в каструлю, залити 1л курячого росолу, решту долити води та поставити на вогонь варитися.

Почистити одну цибулину та невеликий корінчик салери, дрібно покришити.
В розігрітій пательні розтопити грудку вершкового масла та декілька ложок олії.
Спасерувати овочі.

Моркву почистити, порізати на маленькі кубики а печериці на тоненькі плястерки, всипати до пасерованих овочів, положити лавровий листок та тушкувати під кришкою до готовності.



Через 5 хвилин після закипання овочі пересипати до баняка.



Порізати на невеличкі кубики плавлений сирок (можна два) та вкинути в киплячий суп.

Необхідно ретельно помішувати кописткою до повного розчинення сиру.

Наприкінці в суп вкинути подрібненної зелені кропу, декілька плястерок цитрини та посолити до смаку.

Суп рекомендується на другий день після застілля.
Дослід
k
kag0r:
[User Picture Icon]
From:bohdan_rachok
Date:29 листопада 2009 19:21 (UTC)
(Понюхати)
ще краще "плавлений сирний продукт" замінити рокфором (зараз "добряна" випускає його по нормальній ціні)
[User Picture Icon]
From:fish_ua
Date:30 листопада 2009 07:29 (UTC)
(Понюхати)
цікава ідея.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:30 листопада 2009 19:45 (UTC)

по нормальній ціні - не проблема

(Понюхати)
рокфор не надається для приготування цієї групи страв - він додає супу досить помітну гірчинку .
[User Picture Icon]
From:fish_ua
Date:30 листопада 2009 07:29 (UTC)
(Понюхати)
а з мого досвіду якщо робиш супчик з плавленого сиру, овочі краще не пасерувати в олії і гриби попередньо не обсмажувати - усе кидати в воду сиреньким. Інакше буде непристойно жирне на смак
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:30 листопада 2009 19:38 (UTC)

лікувальна дія

(Понюхати)
тут якраз все закладено в технології приготування - основна мета, це "лікувальна дія" проти похмільного стану :)
[User Picture Icon]
From:anzey
Date:17 грудня 2009 10:08 (UTC)
(Понюхати)
В ці сирки зараз стільки хімії пхають , що дійсно було б непогано підібрати достойну альтернативу ;))))
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:22 грудня 2009 17:12 (UTC)

завше так було

(Понюхати)
від початку виникнення технології виготовлення плавлених сирів хімія завше була і є однаковою - калійні сполуки для переплавки сирної маси.
А для заспокоєння своєго его можна рекомендувати використати щось з групи вершкових сирів; Янтар, Філаделфіа e.t.c.
Ця група сирів не набагато відрізняється технологією від групи плавлених.
[User Picture Icon]
From:anzey
Date:23 грудня 2009 12:39 (UTC)

Re: завше так було

(Понюхати)
Та я скоріше про ці всілякі Е... Іх там штук шість різних , не менше.