КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Суп «Рекомендований»

Почистити і порізати на маленькі кубики декілька картоплин, всипати їх в каструлю, залити 1л курячого росолу, решту долити води та поставити на вогонь варитися.

Почистити одну цибулину та невеликий корінчик салери, дрібно покришити.
В розігрітій пательні розтопити грудку вершкового масла та декілька ложок олії.
Спасерувати овочі.

Моркву почистити, порізати на маленькі кубики а печериці на тоненькі плястерки, всипати до пасерованих овочів, положити лавровий листок та тушкувати під кришкою до готовності.



Через 5 хвилин після закипання овочі пересипати до баняка.



Порізати на невеличкі кубики плавлений сирок (можна два) та вкинути в киплячий суп.

Необхідно ретельно помішувати кописткою до повного розчинення сиру.

Наприкінці в суп вкинути подрібненної зелені кропу, декілька плястерок цитрини та посолити до смаку.

Суп рекомендується на другий день після застілля.
Tags: Овочі, Перші страви, Сир
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 9 comments