?

Log in

No account? Create an account
29 листопад 2009 @ 19:29 Суп «Рекомендований»
Дослід
k
kag0r:
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:22 грудня 2009 17:12 (UTC)

завше так було

(Понюхати)
від початку виникнення технології виготовлення плавлених сирів хімія завше була і є однаковою - калійні сполуки для переплавки сирної маси.
А для заспокоєння своєго его можна рекомендувати використати щось з групи вершкових сирів; Янтар, Філаделфіа e.t.c.
Ця група сирів не набагато відрізняється технологією від групи плавлених.
[User Picture Icon]
From:anzey
Date:23 грудня 2009 12:39 (UTC)

Re: завше так було

(Понюхати)
Та я скоріше про ці всілякі Е... Іх там штук шість різних , не менше.