?

Log in

No account? Create an account
28 січень 2006 @ 15:18 Свиня в ананасах
Свинина з ананасом
 
*Необхідно
-1кг вирізки свинної
- морквина
-2 цибулини
-1 ложка масла вершкового
-100мл вина білого столового
-1 перець солодкий
- часник
-сіль
 
*Приготування
Змішати дрібно посічені часник, цибулину та 2ч.ложки солі.
Порізати на кубики перець та моркву.
У вирізці зробити поздовжній надріз, всипати
 порізаний перець, моркву та суміш часнику з цибулею і сілью.
Положити в керамічну форму та випікати в
 духовці 45-60хв. при температурі 220*С.
Тим часом почистити ананас від шкірки, порізати
на дольки та приготувати заправку.
Готову вирізку порізати поперек на невеликі куски,
між ними вставити по дольці ананаса.
Для заправки спасерувати на маслі дрібно посічену
 невелику цибулину, влити вино, всипати шкірки від
ананаса та дати покипіти декілька хвилин.
 Злити рідину та нею заправити страву. 
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:la_loca
Date:28 січня 2006 13:52 (UTC)
(Понюхати)
у вас все так смачно виглядає:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:28 січня 2006 13:57 (UTC)

д"якую.

(Понюхати)
може і так.
From:svynia
Date:06 березня 2006 15:31 (UTC)

Свиня в ананасах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Понюхати)
ананаси приймаю за адресою golovna@svynia.com