КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Свиня в ананасах

Свинина з ананасом
 
*Необхідно
-1кг вирізки свинної
- морквина
-2 цибулини
-1 ложка масла вершкового
-100мл вина білого столового
-1 перець солодкий
- часник
-сіль
 
*Приготування
Змішати дрібно посічені часник, цибулину та 2ч.ложки солі.
Порізати на кубики перець та моркву.
У вирізці зробити поздовжній надріз, всипати
 порізаний перець, моркву та суміш часнику з цибулею і сілью.
Положити в керамічну форму та випікати в
 духовці 45-60хв. при температурі 220*С.
Тим часом почистити ананас від шкірки, порізати
на дольки та приготувати заправку.
Готову вирізку порізати поперек на невеликі куски,
між ними вставити по дольці ананаса.
Для заправки спасерувати на маслі дрібно посічену
 невелику цибулину, влити вино, всипати шкірки від
ананаса та дати покипіти декілька хвилин.
 Злити рідину та нею заправити страву. 
Tags: Закуска
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments