КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Бігнє

ZEPPOLE DI SAN GIUSEPPE
ЗЕППОЛЕ ДІ САН ДЖУЗЕППЕ
 
*Необхідно
-250мл води
-250г борошна
-вишня спиртова
-цукрова пудра
-125г смальцю
-сіль
*Приготування
Налити в каструлю води, всипати смалець та дрібку солі.
Поставити на вогонь та дати закипіти.
Зняти з вогню та  повільно всипати просіяне борошно,
 помішуючи дерев"яною ложкою.
Коли маса стане однорідною, збити яйці та знову добре вимішати.
Це краще  зробити міксером.
Далі необхідно масу
залити в кулінарной шприц та видавити невеликі кільця у
змащену смальцем  форму для випічки.
Випікати в духовці протягом 30хв. при температурі 180*С.
Вийняти з духовки та дати вистигнути.
За допомогою шприца нанести крем.
Посипати цукровою пудрою та декорувати вишенькою.
*Для крему
-500мл молока
-150г цукру
-4 жовтки
-70г крохмалю кукурудзяного
-дрібка цукру ванільного
-шкірка пів-апельсина
*Приготування
Розтерти жовтки, цукор, крохмаль, влити гаряче молоко,
 довести до кипіння та готувати ще 2 хвилини помішуючи.
Під кінець всипати ванільний цукор та шкірку апельсина,
терту на терці.
Остудити.
Tags: Десерт, Тісто, Фрукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 6 comments