?

Log in

No account? Create an account
30 січень 2006 @ 14:10 Бігнє
ZEPPOLE DI SAN GIUSEPPE
ЗЕППОЛЕ ДІ САН ДЖУЗЕППЕ
 
*Необхідно
-250мл води
-250г борошна
-вишня спиртова
-цукрова пудра
-125г смальцю
-сіль
*Приготування
Налити в каструлю води, всипати смалець та дрібку солі.
Поставити на вогонь та дати закипіти.
Зняти з вогню та  повільно всипати просіяне борошно,
 помішуючи дерев"яною ложкою.
Коли маса стане однорідною, збити яйці та знову добре вимішати.
Це краще  зробити міксером.
Далі необхідно масу
залити в кулінарной шприц та видавити невеликі кільця у
змащену смальцем  форму для випічки.
Випікати в духовці протягом 30хв. при температурі 180*С.
Вийняти з духовки та дати вистигнути.
За допомогою шприца нанести крем.
Посипати цукровою пудрою та декорувати вишенькою.
*Для крему
-500мл молока
-150г цукру
-4 жовтки
-70г крохмалю кукурудзяного
-дрібка цукру ванільного
-шкірка пів-апельсина
*Приготування
Розтерти жовтки, цукор, крохмаль, влити гаряче молоко,
 довести до кипіння та готувати ще 2 хвилини помішуючи.
Під кінець всипати ванільний цукор та шкірку апельсина,
терту на терці.
Остудити.
Дослід
кіт
kag0r:
From:srayda
Date:30 січня 2006 13:34 (UTC)
(Понюхати)
Кагор, а...велл....ти сам це все робиш,да?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:30 січня 2006 13:44 (UTC)
(Понюхати)
ні, НЕ ВСЕ
From:srayda
Date:30 січня 2006 13:50 (UTC)
(Понюхати)
але робиш...
а ти чоловік чи жінка?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:30 січня 2006 15:24 (UTC)
(Понюхати)
Я І(Ка)гор
From:srayda
Date:30 січня 2006 16:16 (UTC)
(Понюхати)
дуже приємно. я Галина
а ...хто це все їсть?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:30 січня 2006 17:11 (UTC)

ага,приємно

(Понюхати)
мої віртуальні читачі