КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Різотто

  • Різотто з грибами
  • 2 великих цибулини
  • 400г шампіньонів
  • 80г масла вершкового
  • 250г рису довгозернистого
  • 150мл вина білого сухого
  • 500мл бульйону м"ясного
  • 30г сиру твердого "Парміджано" 
  • сіль, зелень петрушки
Дрібнопосічену цибулю спасерувати на маслі (5хв.).
Всипати рис, перемішати.
Коли він втягне масло та стане прозорим, влити вино.
Готувати на малому вогні доти не випариться вся волога.
Всипати порізані гриби,влити бульйон, посолити.
Готувати ще протягом 15-20 хвилин.
При подачі до столу страву заправити
 тертим сиром та петрушкою.
 
Tags: Гриби, Другі страви, Сир
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments