КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Ставрида в конверті

Тушку ставриди підготувати; обрізати плавники та хвіст, з голови видалити зябра та очі, вийняти нутрощі, промити та висушити серветкою.

В розігрітій пательні на олії припустити суміш з ложки зеленого горошку, покришеної цибулі, моркви, салери, маринованих зелених оливок, зубчика часнику та лаврового листочка.

Заповнити сумішшю підготовлену тушку риби. 

В підсоленому окропі ошпарити листя хрону.

На підготовлений лист хрону положити тушку риби, яку з обох сторін змастити олією, поперчити, посолити, посипати розмарином.

Зверху накрити іншим листком хрону, обв'язати тушку шпагатом, змащеним олією.

Підготовлену рибу виложити у форму, в яку влити декілька ложок олії та помістити в розігріту до 180*С духовку.
Готувати 20 хвилин.
Через 10 хвилин від закладки, рибу перевернути.
По закінченню духовку вимкнути, рибу ще залишити доходити 10 хвилин.

До риби приготувати соус.
Для цього сік з цитрини, декількох ложок ол. олії та дрібки солі збити до стану емульсії, всипати дрібно кришену зелень петрушки.

А тепер рибу можна подавати до столу.


 
Tags: Закуска, Овочі, Олія, Риба та морепродукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 7 comments