?

Log in

No account? Create an account
28 липень 2010 @ 09:56 Сальса помідорова
 Вибрати цілі стиглі помідори.

Їх промити. зробити хрестоподібні надрізи, щоби за тим легко зняти шкірку.


Занурити помідори в окріп на декілька хвилин.


Вийняти та зняти шкірку.


Порізати на чвертки, вирізати сердцевину та протерти крізь сито.


В каструлю з товстим дном влити 2-3 ложки олії, положити половинку очищеної цибулини, поставити на вогонь та засмажити її до золотистого кольору.


Влити протерті томати, положити гілочку базиліку.


Вогонь збавити до мінімуму. Готувати біля години під кришкою, час від часу помішуючи дерев'яною ложкою. Має уваритися вдвоє.


По закінченню поперчити та посолити до смаку і зняти з вогню.


Сальса готова.
Тепер її можна використовувати для приготування різноманітних страв; піцци, лазанні, супів.





Сальсу для подальшого використання можна зберігати деякий час в морозилці.


Ось і все.
Смачного!
Дослід
g
kag0r:
[User Picture Icon]
From:ajurveda
Date:28 липня 2010 10:34 (UTC)
(Понюхати)
какие у Вас вкусные фотографии! мммммм ....
[User Picture Icon]
From:sestra_yuliya
Date:31 липня 2010 13:05 (UTC)
(Понюхати)
о, апетитно!