КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Вершки варені

PANNA  COTTA
  • 600мл вершків
  • 3 ложки цукрової пудри
  • пакетик желатину
  • 50мл коньяку або рому
  • 6 ложок цукру
До желатину влити невелику кількість води, щоб розчинився.
Вершки влити в каструлю, всипати пудру, поставити на вогонь,
довести до кипіння та помішуючи дерев"яною ложкою, щоб не прилипло до стінок.
Дати покипіти протягом однієї хвилини, влити желатин, помішуючи.
Коли маса стане однорідною, влити коньяк та зняти з вогню.
Розлити у формочки  та помістити їх в холодильник.
Через три години їх можна виймати.
Щоб видалити десерт з форми, її треба занурити на кілька хвилин у гарячу воду.
Для декорування необхідно приготувати карамель.
На сковорідку висипати цукор, розтопити на малому вогні, мішаючи ложкою, щоб не утворилося грудок.
Коли карамель набуде золотистого відтінку, вилити при допомозі ложки на розстелений на столі пергамент.
Вистиглою карамеллю оздобити десерт.
 
 
Tags: Десерт
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments