?

Log in

No account? Create an account
31 січень 2006 @ 17:49 Заварне тісто



Заварне тісто

 


  • 40мл води

  • 50мл молока

  • 50г борошна

  • 35г масла вершкового

  • 2 яйця

  • дрібка солі (для солодкої випічки- дрібка цукру)

Влити в каструлю воду, молоко, всипати масло та дрібку солі.


Поставити на вогонь та довести до кипіння.


Всипати просіяну муку.


Зняти з вогню та енергійно перемішати.


Поставити знову на вогонь


та мішати доки тісто не утворить однорідний кусок.


Влити збиті яйці.


Енергійно замісити тісто.


А тепер готове до застосування.

Із заварного тіста можна випекти бігнє.

Наповнити  шприц масою.


На застелену бляшку пергаментом видавити невеликі кульки.


Можна і трішки більші.


Випікати в духовці, "малі" при 175*С - 15хв., "великі" при 200*С - 20хв..


 

 

 

 

 
Дослід
кіт
kag0r: