КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Яєчне тісто

  • 500г борошна
  • 2 яйця
  • дрібка солі
Борошно висипати гіркою на стіл.
Невелику частину залишити для притрушування столу та скалки.
 
Зробити воронку, влити яйця та всипати дрібку солі.
Вилкою розмішати яйця.
Та змішати з борошном.
 
Далі руками замісити,
присипаючи потрохи борошна.
Перевертаючи обережно виминати
доки не буде прилипати до рук
Сформувати кулю.
Накрити мискою на 20хв..
Притрусити борошном скалку та стіл.
Руками розпластати тісто.
Далі скалкою та
руками обережно розкатати листок,
перевертаючи його та притрушуючи борошном.
Це повторити
декілька разів,
та розкатуючи його в перпендикулярному напрямку.
Має вийти тонкий та гладкий листок, який треба притрусити борошном.
Далі тісто треба складати як показано на фотографіях.
Це треба робити обережно, 
не натискуючи.
Має вийти одна пухка та плеската ковбаска шириною біля 5см.
Далі гострим ножем треба її порізати поперек на смужки, за вибором на - вузькі
або ширші
чи широкі.
Готові смужки розкрутити та розстелити на столі для підсихання.
 
Tags: Продукти, Тісто
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments