?

Log in

No account? Create an account
01 лютий 2006 @ 16:14 Яєчне тісто
  • 500г борошна
  • 2 яйця
  • дрібка солі
Борошно висипати гіркою на стіл.
Невелику частину залишити для притрушування столу та скалки.
 
Зробити воронку, влити яйця та всипати дрібку солі.
Вилкою розмішати яйця.
Та змішати з борошном.
 
Далі руками замісити,
присипаючи потрохи борошна.
Перевертаючи обережно виминати
доки не буде прилипати до рук
Сформувати кулю.
Накрити мискою на 20хв..
Притрусити борошном скалку та стіл.
Руками розпластати тісто.
Далі скалкою та
руками обережно розкатати листок,
перевертаючи його та притрушуючи борошном.
Це повторити
декілька разів,
та розкатуючи його в перпендикулярному напрямку.
Має вийти тонкий та гладкий листок, який треба притрусити борошном.
Далі тісто треба складати як показано на фотографіях.
Це треба робити обережно, 
не натискуючи.
Має вийти одна пухка та плеската ковбаска шириною біля 5см.
Далі гострим ножем треба її порізати поперек на смужки, за вибором на - вузькі
або ширші
чи широкі.
Готові смужки розкрутити та розстелити на столі для підсихання.
 
Дослід
кіт
kag0r: