КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Колач з начинкою

  • Колач Данубіо
  • 500г борошна
  • 4 яйця
  • 100г масла вершкового
  • пакетик дріжджів пивних
  • 2 ложки цукру
  • 1ч. ложка солі
  • молоко
  • шинка, сир Ементаль
  • насіння маку
Попередньо розпустити дріжджі з 1ч.ложкою цукру в невеликій кількості молока.
Змішати з борошном та доливаючи молока, замісити не дуже густе тісто.
Залишити його в теплому місці на 30-40хв., щоби "підійшло".
Тим часом змішати яйці, 1ложку цукру, 1ч.ложу солі та розтопленого масла.
Невелику кількість збитих яєць залишити для змащування колача.
Замісити  окремо, всипаючи  борошно.
Змішати з основним тістом та добре вимішати.
Залишити його на 1-1,5 години для "підростання".
З "підрослого" тіста зробити плескаті кружечки в які положити
по шматочку сиру та шинки.
Попередньо руки змастити олією.
Можна також начинку зробити солодкою (джем,варення).
Сформувати кульки.
Для випікання необхідна форма діаметром 26см. Її дно треба вистлати пергаментом.
Першу кульку необхідно розмістити посередині. 
Решту кульок необхідно щільно одна біля одної.
Залишити на 15хв..Тим часом розігріти духовку до 200*С.
Колач змастити яйцем та посипати маком.
Випікати не менш 30 хвилин.
 
Tags: Сир, Тісто
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments