КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Бурячок з хріном




  • Цвіклі

  • 1 великий буряк

  • 2 корінці хріну

  • оцет, сіль, цукор




Відварити буряк, почистити, потерти на дрібній терці.

Корінці хріну обшкрябати ножем та також потерти на дрібній терці.

Змішати все разом, влити декілька ложок оцту, всипати цукор

та невелику кількість солі.

Співвідношення буряка, хріну та цукру з сіллю дають до смаку.

Цвіклі подають до холодцю, риби або м"яса.

Зберігати можна протягох 7-10 діб в скляній щільно закритій банці у холодильнику.

Tags: Закуска, Овочі, Оцет, Приправи та спеції, Цукор
Subscribe

  • Ошийок сиров'ялений | Capocollo

    Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок. Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна…

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 1 comment