КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Бурячок з хріном




  • Цвіклі

  • 1 великий буряк

  • 2 корінці хріну

  • оцет, сіль, цукор




Відварити буряк, почистити, потерти на дрібній терці.

Корінці хріну обшкрябати ножем та також потерти на дрібній терці.

Змішати все разом, влити декілька ложок оцту, всипати цукор

та невелику кількість солі.

Співвідношення буряка, хріну та цукру з сіллю дають до смаку.

Цвіклі подають до холодцю, риби або м"яса.

Зберігати можна протягох 7-10 діб в скляній щільно закритій банці у холодильнику.

Tags: Закуска, Овочі, Оцет, Приправи та спеції, Цукор
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 1 comment