?

Log in

No account? Create an account
02 лютий 2006 @ 15:02 Віртуозний кухар або Cordon-Bleu
  
  • Cordon-bleu (Франція)
  • філе курки
  • сир твердий
  • шинка
  • сухарі паніровочні
  • яйце
  • сіль, перець
  • олія
Грудку підрізати на двоє та розложити (метеликом).
Легенько відбити. Посолити, поперчити.
Положити по скибці сиру та шинки.
Зложити вдвоє.
Вмокнути в яйце, запанірувати в сухарях.
Смажити в олії
з обох сторін до золотистого кольору.
Подавати з картоплею та лимоном.
Смачного.
 
 
 
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:02 лютого 2006 13:46 (UTC)
(Понюхати)
Дуже апетитно:) Обов’язково приготую. Шкодую трохи, що зараз відмовилася від м’ясних страв, бо ця - саме до мого смаку:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:02 лютого 2006 13:54 (UTC)
(Понюхати)
Так можна зробити якийсь баланс в харчуванні.
І не мордувати себе.
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:02 лютого 2006 14:03 (UTC)
(Понюхати)
ні, я не мордуюся зовсім:) сир, молочка, риба - все присутнє. Інколи курка. А червоне м’ясо я й так дуже рідко вживала.
(Deleted comment)
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:02 лютого 2006 22:34 (UTC)
(Понюхати)
Ой, хлопці, язик мій - ворог мій. Можна не відповідати?:))
(Deleted comment)
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:02 лютого 2006 22:42 (UTC)
(Понюхати)
Коли-небудь розповім:) Може..
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:02 лютого 2006 22:44 (UTC)
(Понюхати)
Взагалі-то колись був період, коли я два роки не їла м’яса, і м’ясних супів навіть. Прекрасні часи були, я вам скажу:) Зараз не так жорстко, але теж є ефект.
(Deleted comment)
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:02 лютого 2006 22:54 (UTC)
(Понюхати)
Ні, ну то занадто!:) Та й курятина не зовсім м’ясо. А от перетравлювання червоного м’яса дуже навантажує організм. І, крім того, провокує агресію%)
[User Picture Icon]
From:a_runa
Date:03 лютого 2006 02:52 (UTC)
(Понюхати)
это миф -))) про агрессию.
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:02 лютого 2006 14:01 (UTC)
(Понюхати)
до речі, цей рецептик нагадав мені мій улюблений із скумбрією. Взяти цілу рибину, через спинку розрізати, вийняти хребет і почистити. Скласти знову "рибкою" і перерізати навпіл впоперек, щоб вийшло дві порції.
Ну а далі дуже схоже. В оригіналі риба натирається всередині гірчицею, але я це діло не люблю, тому замінюю на спеції і сіль; потім вкладається скибочка сиру, "сендвіч" складається, в борошно і смажити на олії. Можна сколоти шпичкою, або трохи надрізати шкірку рибки в декількох місцях, щоб при смаженні не закручувалися краї.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:02 лютого 2006 14:07 (UTC)
(Понюхати)
є таке діло, тільки я з мерлузою робив.
скумбрія в мене користується увагою в копченому вигляді.
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:02 лютого 2006 14:16 (UTC)
(Понюхати)
Я дика фанатка скумбрії у всіх виглядах. Просто млію:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:02 лютого 2006 14:26 (UTC)

Отакої.

(Понюхати)
Я колись, як вперше попробував артишоки печені на вугликах - згадав дитинство, копчений хвостик від скумбрії.
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:02 лютого 2006 14:40 (UTC)

Re: Отакої.

(Понюхати)
:) ну, добалакалися.
піду за скумбрією на вечерю:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:02 лютого 2006 14:58 (UTC)

Re: Отакої.

(Понюхати)
і в мене такий самий рефлекс спрацював...
From:ex_schangin440
Date:11 березня 2006 17:06 (UTC)
(Понюхати)
Приготовили. Действительно супер. Только у нас вышло в виде рулетика. :)