КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Віртуозний кухар або Cordon-Bleu

  
  • Cordon-bleu (Франція)
  • філе курки
  • сир твердий
  • шинка
  • сухарі паніровочні
  • яйце
  • сіль, перець
  • олія
Грудку підрізати на двоє та розложити (метеликом).
Легенько відбити. Посолити, поперчити.
Положити по скибці сиру та шинки.
Зложити вдвоє.
Вмокнути в яйце, запанірувати в сухарях.
Смажити в олії
з обох сторін до золотистого кольору.
Подавати з картоплею та лимоном.
Смачного.
 
 
 
Tags: Другі страви, М'ясо та лівер, Сир
Subscribe

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 15 comments

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…