?

Log in

No account? Create an account
03 лютий 2006 @ 17:18 Паляниці на закуску
  • Piadina  П"ядіна
  • 500г борошна
  • 250мл теплої води
  • 3 ложки смальцю
  • дрібка соди
  • дрібка солі
Замісити тісто з борошна, смальцю, соди та солі, доливаючи поступово води.
Добре вимісити (15хв.).
Залишити його на одну годину для "дозрівання".
Розкатати з нього невеликі та тонкі пляцки.
Обсмажити на розігрітій сухій пательні
з обох сторін до золотистих пухирців.
Не перестарайтесь, бо буде "гірчити".
Це готові до вжитку.
А це вже з начинкою,якою  може бути рукола, 
листовий салат чи шинка або ковбаса та сир.
Дослід
кіт
kag0r: