?

Log in

No account? Create an account
04 лютий 2006 @ 14:14 Бонет
  • Bonet
  • 150г цукру
  • 750мл молока
  • 20г какао в порошку
  • 6 яєць
  • 6 вишень в сиропі
  • 50мл рому
Яйці збити з цукром (140г), влити  тепле молоко, вишні без кісточок, ром та какао.
Решту цукру карамелізувати- висипати на  пательню, влити невелику кількість води та на вогні довести до коричневого кольору.
Гарячою карамеллю рівномірно змочити  всередині форму.
Приготувати "парову" баню з двох каструль різних розмірів.
Влити у форму суміш та помістити її в баню, накривши покришкою.
Готувати треба в духовці протягом 30 хвилин.
Вийнявши з духовки, залишити на 10хв..
Подавати гарячим або холодним.
Традиційний десерт мешканців П"ємонте, місця проведення зимової олімпіади 2006.
Дослід
кіт
kag0r: