?

Log in

No account? Create an account
05 лютий 2006 @ 19:49 Суп печінковий зі стружки
  • Суп печінковий
  • 150г печінки телячої
  • 3 картоплини
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 2 ложки борошна
  • 1 масла вершкового
  • зубок часнику, перець чорний
  • зелень салери, петрушки
  • горіх мускатний, сіль, лист лавровий
Печінку положити до морозилки.
Картоплю порізати на невеликі куски, посікти дрібно моркву та цибулю, все залити водою.
Поставити на вогонь та варити, поки картопля не почне розварюватись, положити лавровий лист, часник та 3 перчини.
Охолоджену печінку потерти на грубій терці в каструлю до картоплі, посолити, всипати дрібку меленого мускатного горіха та варити ще 5 хвилин.
Тим часом на сухій пательні на дуже малому вогні просіяне борошно спасерувати до світло-кавового
кольору, розмішуючи виделкою.
Зняти з вогню, всипати ложку масла та розтерти з борошном, слідкуючи, щоб не було грудок. Розвести, вливаючи трохи гарячої води.
Далі цю суміш вилити в каструлю.
Суп довести до кипіння, зняти з вогню, при допомозі міксера збити до однорідної маси.
Заправити зеленню та подавати до столу з сухариками із житнього хліба.
 
Дослід
кіт
kag0r: