КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Росіл з качки та домашнім тістом

Чвертку качки порізати на порційні шматки, промити та положити в баняк і залити водою.
Баняк поставити на вогонь та довести до кипіння.

Коли закипить, воду злити.
М'ясо промити, залити знову водою та поставити на малий вогонь варитися.

Підготувати овочі та спеції; цибулину, морквину, черешок салери, зубчик часнику, декілька томатів, 2 лаврових листочки, 6-8 горошин чорного та декілька англійського перцю, дрібку розмарину, 4 горошини зерен ялівцю.

Підготовленні овочі та спеції переложити до баняка за 5 хвилин до закінчення варіння.

По закінченню посолити до смаку та зняти з вогню.
Росіл подають з домашнім тістом, положивши в тарілку шматочок м'яса та плястерку морквини.

-

Tags: М'ясо та лівер, Овочі, Перші страви, Приправи та спеції, Тісто
Subscribe

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments