?

Log in

No account? Create an account
08 лютий 2006 @ 13:18 Тістечка з шоколадом
Tags:
  • Тістечка "Цьомчики"
  • 300г борошна
  • 150г масла вершкового (кімнатної температури)
  • 150г пудри цукрової
  • 100г темного шоколаду
  • 1 ложка товчених лісових горіхів
  • сіль, цукор ванільний
Борошно просіяти.
Масло порізати на невеликі кусочки, всипати пудру, дрібку солі та ванілі і добре розтерти.
  Всипаючи борошно поступово до масла, замісити тісто.
Щоби вийшло еластичне тісто, також потрібно влити декілька ложок  холодної води.
Помістити його на дві години до холодильника.
Розігріти духовку до 180*С.
Тісто розкатати в лист. За допомогою кондитерського штампу вирізати парну кількість кружечків.
Виложити на змащену жиром чи виложену пергаментом бляшку та помістити для випікання в духовку.
Випікати приблизно 12хв., перевернувши кружальця після 6 хв. випікання.
Остудити.
Для приготування помадки потрібно на водяній бані розтопити шоколад разом з чайною ложкою масла та горіхами.
Ложечку помадки налити на кружечок, наложити зверху другий.
Готові тістечка винести до холодного місця. 
Дослід
кіт
kag0r: