КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Рубці по алжирськи

  • Chtithat el Kercha  Рубці в соусі (Алжир)
  • 500г рубців
  • 3 помідори
  • 1 цибулина
  • 2 гострих перчика
  • 2 дольки часнику
  • 1ч. ложка тміну
  • 1ч. ложка солодкої паприки
  • дрібка меленого коріандру
  • дрібка меленого фенхелю
  • дрібка куркуми
  • сіль, чорний перець, зелень петрушки
  • олія оливкова
Рубці добре почистити та промити, порізати на кусочки дожиною 5см.
Залити гарячою водою та варити 20хв..
Тим часом посікти цибулю та спасерувати на олії (10хв.).
Далі всипати решту посічених овочів та влити 4 стакани води,  посолити та поперчити.
Варити доки овочі не стануть м"якими. Готову суміш взбити в міксері, всипати до неї рубці та готувати на малому вогні біля чотирьох годин.
Мелений тмін всипати після першої години готування, солодку паприку після другої, а куркуму, фенхель та коріандр за 30 хв. до закінчення.
При подачі до столу страву заправити зеленню петрушки.
 
 
 
 
Tags: М'ясо та лівер, Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments