?

Log in

No account? Create an account
10 лютий 2006 @ 14:38 Рубці по алжирськи
  • Chtithat el Kercha  Рубці в соусі (Алжир)
  • 500г рубців
  • 3 помідори
  • 1 цибулина
  • 2 гострих перчика
  • 2 дольки часнику
  • 1ч. ложка тміну
  • 1ч. ложка солодкої паприки
  • дрібка меленого коріандру
  • дрібка меленого фенхелю
  • дрібка куркуми
  • сіль, чорний перець, зелень петрушки
  • олія оливкова
Рубці добре почистити та промити, порізати на кусочки дожиною 5см.
Залити гарячою водою та варити 20хв..
Тим часом посікти цибулю та спасерувати на олії (10хв.).
Далі всипати решту посічених овочів та влити 4 стакани води,  посолити та поперчити.
Варити доки овочі не стануть м"якими. Готову суміш взбити в міксері, всипати до неї рубці та готувати на малому вогні біля чотирьох годин.
Мелений тмін всипати після першої години готування, солодку паприку після другої, а куркуму, фенхель та коріандр за 30 хв. до закінчення.
При подачі до столу страву заправити зеленню петрушки.
 
 
 
 
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:10 лютого 2006 13:50 (UTC)
(Понюхати)
Після того, як я два місяці щоденно пиляла рубець щеняті, будь-яка згадка про цей продукт не викликає ентузіазм:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:10 лютого 2006 14:08 (UTC)
(Понюхати)
?
А штучка таки смачна.
Це також наші предки їли.
А з якою ціллю для щеняти?
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:10 лютого 2006 14:19 (UTC)

а запах???

(Понюхати)
собаки обожнюють рубець, та й корисний він для них
потім ми повністю перейшли на сушку
From:metalliova
Date:10 лютого 2006 14:29 (UTC)
(Понюхати)
ням-ням