beautifullady22 (beautifullady22) wrote in ua_kyxap,
beautifullady22
beautifullady22
ua_kyxap

Хінкалі

Originally posted by beautifullady22 at Хінкалі
Всюди, де читаєш про хінкалі, їх хвалять і кажуть, що це божественно. Ну поїду я в Грузію не знаю коли, а спробувати божественну їжу захотіла зараз. Рецепт знайшла в тирнеті. Суть в тому - до пельменного фаршу додають багато зелені і доливають води. І потім ту начинку кладуть в мішечки з тіста, хитро защипують, так, щоб трішки повітря всередині мішечка залишалося, варять як пельмені, при варці утворюється бульйон. І от ти відкусуєш шматок і висмоктуєш той бульйон, а далі вже їж як слід. Їх їдять руками. Вся штука в церемонії поїдання і в тому бульйоні. Він і справді ммм... Для мене то їжа мандрівників - яким би змученим і голодним ти не був, той гарячий, зі смаком зелені бульйон здатний тебе оживити і вернути тобі радість до життя. Але то дуже ситна їжа, як бограч і лагман. Порцію зїв - на цілий день наївся.



Лайфхак: тісто кладіть в горнятко (середнє, чайне) а тоді вже в ту ямку накладайте начинку. так вона не витікатиме, і до того ж легше буде защипувати.



Tags: Другі страви, М'ясо та лівер, Тісто
Subscribe

  • Тріска та шпарагівка

    Підготувати тушку тріски, обрізати плавці та видалити нутрощі. Почистити декілька морквин та цибулин. Моркву натерти на терці, цибулю дрібно…

  • Короп в листі хрону

    Тушку коропа почистити, зняти луску та вирізати плавці. Порізати на порційні шматки. Листки хрону перебрати, промити, вирізати поздовжню жилку…

  • Сайра суп

    Почищені та порізані овочі; картоплю, моркву та часник пересипати до баняка. Влити воду та поставити на вогонь варитися. Також всипати шпарагової…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments