КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Картопля запечена з грудинкою

  • Картопля з грудинкою 
  • 4 картоплини
  • 100г грудинки копченої
  • 1 яйце
  • 1 ложка масла вершкового
  • сіль, перець, розмарин
Картоплю відварити в "мундирах", очистити та порізати на скибки.
Керамічну форму змастити жиром, виложити в неї шарами картоплю.
Яйце збити з ростопленим маслом, всипати дрібку солі, меленого перцю та розмарину.
Цією сумішшю залити картоплю.
Грудинку порізати на тоненькі смужки та ними накрити картоплю.
Випікати в духовці 25 хв. при температурі 200*С.
Tags: Другі страви, Ковбаса та копченості, Овочі
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments