КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Панчетта = Pancetta

Соління свинної грудинки (суха суміш = кухонна сіль+харчова селітра, 0.2% від загальної ваги м'яса) - 3 доби.
Промивання - виноградний оцет.
Сушіння - 1 доба.
Ароматизація; грубо молотий чорний перець + фенхель + тростинний цукор.
Витримка та дозрівання батона в сухому середовищі - 21 доба.
Коптіння холодним димом протягом години.
Спосіб виготовлення батона.






Tags: Ковбаса та копченості, М'ясо та лівер, Оцет, Приправи та спеції, Цукор
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments