?

Log in

No account? Create an account
17 січень 2019 @ 12:42 Панчетта = Pancetta
Соління свинної грудинки (суха суміш = кухонна сіль+харчова селітра, 0.2% від загальної ваги м'яса) - 3 доби.
Промивання - виноградний оцет.
Сушіння - 1 доба.
Ароматизація; грубо молотий чорний перець + фенхель + тростинний цукор.
Витримка та дозрівання батона в сухому середовищі - 21 доба.
Коптіння холодним димом протягом години.
Спосіб виготовлення батона.






Дослід
g
kag0r:
[User Picture Icon]
From:polosaty13
Date:17 січня 2019 12:13 (UTC)
(Понюхати)
вот и как теперь жить... после увиденного...
[User Picture Icon]
From:euthanasepam
Date:17 січня 2019 12:17 (UTC)
(Понюхати)
Отож.
[User Picture Icon]
From:euthanasepam
Date:17 січня 2019 12:21 (UTC)
(Понюхати)
Суто мовознавче зауваження. Поруч з правильно вжитими іменниками є кальковані з московської мови форми: сушка (сушіння), витримка (витримування, а витримка це дещо інше).