КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Свинна ковбаса з овочами

В ринку влити декілька ложок олії та розігріти.

Кільце сирої свинної ковбаси обсмажити з обох сторін.

До ковбаси вкинути декільки почищених зубчиків часнику. Має дати приємного присмаку.

Почистити та порізати овочі; картоплю та моркву.

Пересипати овочі до ковбаси.

Долити води, щоби покрило. Якщо є, то можна влити м'ясного россолу. Буде смачніше.
Довести до кипіння та збавити вогонь до мінімуму.
Тим часом на розігрітій пательні "спражити" до кремового кольору декілька ложок просіяного борошна.
Розтопити в ньому грудку вершкового масла.

По закінченню варіння всипати кришеної зелені; петрушки та кропу, положити декілька бібкових листочків та горошин чорного перцю.

Всипати борошняну заправку.

Перемішати та посолити до смаку.

Страва готова.
Можна подавати до столу.


Смачного!
Tags: Борошно, Вершкове масло, Другі страви, Ковбаса та копченості, М'ясо та лівер, Овочі
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments