КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Святковий борщ

Для приготування борщу необхідно столовий буряк почистити, покраяти на чвертки.

Нарізати домашню ковбасу, копчені грудинку, шинку та реберця. Все це переложити до баняка. Також положити цілу цибулину, вкинути десяток маринованих оливок, декілька бібкових листочків, по декілька горошин англійського та чорного перцю.


Залити водою та поставити на вогонь варитися.
Після закипання, вогонь збавити до мінімуму.

Має варитися біля 30 хвилин.

По закінченню варіння всипати ч. ложку цукру та посолити до смаку. Зняти з поверхні рідоти надлишки жиру. Перед подачею борщ має настоятися.

Перед подачею в миску положити відварене порізане яйце.

Смачного!
crospost : https://ua-kyxap.dreamwidth.org
Tags: Ковбаса та копченості, Овочі, Перші страви, Приправи та спеції, Яйці
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments