КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Підсадки

Ось і настав період перших весняних грибів.

Вслід за зморшками появилися гриби, які зазвичай ростуть під фруктовими деревами кісточкових порід (слива, вишня, черешня, абрикоса) - це підсадки.

Вони мають свій характерний солодкувато - фруктовий присмак.

Збирають молоді, неушкодженні грибочки. Їх достатньо очистити від стороннього бруду... листя, грудок грунту.

Промити в протічній воді.
Порізати на чвертки.

Влити воду та поставити на малий вогонь варитися.
Вкинути лавровий листочок та декілька горошин чорного перцю.
Варити 20 хвилин, далі воду злити.
На пательню влити олії, всипати кришеної цибулі.
Спасерувати.
Затім пересипати відварені гриби.
Добавити декілька ложок сметани.
Готувати, помішуючи декілька хвилин.

Далі можна подавати з картоплею.

Також можна приготувати яєчню.
В миску вибити яйце, влити ложку молока, всипати дрібку меленого перцю та солі - збити.

Натерти грудку твердого сиру.

Все змішати з грибами.

Та обсмажити в пательні.

Також можна гриби тушкувати в сметані.

Tags: Гриби, Закуска, Картопля, Молоко, Овочі, Олія, Сир, Сметана
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments