КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Весняний борщ

На прилавку появилися весняні овочі.

Отож готуємо борщ з молодих овочів.
Промити шматок телячої грудинки, переложити до баняка, вкинути цибулину та влити воду.

Поставити варитися. Як закипить, зняти шуму та збавити вогонь до мінімуму.

Тим часом почистити та порізати овочі; буряк, моркву, картоплю.

Відварене м'ясо вийняти з баняка та порізати його на порційні шматки.

Всипати його до баняка.
Також всипати підготовлені овочі та ложку зеленого горошку.

Варити до готовності овочів.
Далі всипати шатковану капусту.



Вкинути лавровий лист, чорний та аглійський перець, ч. ложку цукру.

Кришену зелень кропу та петрушки.

Посолити до смаку.
Дати покипіти декілька хвилин.

Тепер можна знімати з вогню.
Має трішки настоятися.
Затим можна подавати до столу.
Але хоче сметани.

Смачного!
Tags: М'ясо, Овочі, Перші страви, Приправи та спеції, Сметана
Subscribe

  • Артишоки начинені | Carciofi ripieni

    В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття. В підготовлених "шишках" відрізають хвостики. Взявши її в руку хвостиком догори,…

  • Збірна солянка

    Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини. Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька…

  • Галицькі сардинки

    Перша весняна риба, яка масово починає ловитися - це верховодка. Дуже смачна в кулінарному плані. Свіжовиловлену рибу треба почистити. Відрізати…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments