КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Короп в листі хрону

 Тушку коропа почистити, зняти луску та вирізати плавці. Порізати на порційні шматки.

Листки хрону перебрати, промити, вирізати поздовжню жилку та нарізати на невеликі прямокутнички.

Залити їх окропом, влити ложку оцту та всипати дрібку солі, залишити вистигати.
Тим часом підготовлені шматки поперчити, посолити до смаку, заправити соком цитрини, перемішати та помістити до холодильника на 10 хвилин.

Промариновані шматки риби обваляти в кукурудзяному борошні та обсмажити в олії на  розігрітій  пательні.





Обсмажені шматки риби виложити на підготовлені листочки хрону. Загорнути їх, як голубці та перевязати кулінарною ниткою.

Виложити в підготовлену гусятницю.

Змішати грудку розтопленого вершкового масла з сметаною, посолити та поперчити.
Цією сумішшю залити рибу. Також вкинути декілька лаврових листочків та зо 5 горошин чорного перцю.

Помістити гусятницю в розігріту до 180*С духовку на 40 хвилин.

Далі страва готова, можна подавати до столу.

Смачного!
Tags: Крупи, Олія, Оцет, Приправи та спеції, Риба та морепродукти, Цитрина
Subscribe

  • Ошийок сиров'ялений | Capocollo

    Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок. Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна…

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments