?

Log in

No account? Create an account
18 лютий 2006 @ 17:37 Книдлі з бринзою
  • Книдлі з бринзою
  • 1кг картоплі
  • 2 яйця
  • 2 склянки борошна
  • 50мл молока
  • 1 ложка масла вершкового
  • 400г бринзи
  • шкварки чи сметана
  • сіль
Картоплю відварити в "мундирах". Обчистити, розім"яти, влити молоко та 
топлене масло,посолити, вибити яйці та всипаючи борошно, замісити гладке тісто.

Змащеними в олії руками розкатати з тіста невеликі кружальця.
Положити на кожен по пів-ложки тертої бринзи.

Заліпити їх до середини. Сформувати кульки діаметром не менше 3см.

Книдлі варити в підсоленій та киплячій воді декілька хвилин.
Подають заправленими шкварками чи вершковим маслом або з сметаною.
Дослід
кіт
kag0r: