КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Реберця тушковані

Підготовлені свинні реберця покраяти на порції.


Перекласти до гусятниці, залити водою та поставити на вогонь.

Тим часом підготувати овочі, почистити та покраяти картоплю, моркву, коріння салери, петрушки, цибулину та декілька зубчиків часнику.


Коли вода википить, всипати овочі до реберець. Вкинути декілька бібкових листочків, чорного та англійського перцю горошком.

Всипати кришеної зелені кропу, петрушки та цибулі. Посолити та влити воду, щоби покрило.

Далі готувати під кришкою на малому вогні.

Тим часом декілька ложок просіяного борошна спражити в пательні до кремового кольору. Вкинути грудку вершкового масла та ретельно перетерти. Розвести окропом та перелити до гусятниці.

Довести страву до готовності овочів та зняти з вогню.
Тепер можна подавати до столу.

Смачного!





Tags: Борошно, Вершкове масло, Другі страви, М'ясо та лівер, Овочі, Приправи та спеції
Subscribe

  • Ошийок сиров'ялений | Capocollo

    Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок. Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна…

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments