КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Грибова зупа

Для приготування підійдуть любі лісові гриби.

Підготувати та почистити гриби.

Дрібно їх покришити, пересипати до баняка, залити водою та відварити до готовності.

Це може зайняти біля 1 години.
Під час варіння необхідно воду підсолити та зняти піну.
Перлову крупу (50г з розрахунку на 2л баняк) промити в теплій воді та відварити окремо до готовності.

Відварену крупу пересипати до баняка.
Вкинути цибулину,
корінчик петрушки та шматочок салери.

Залити водою та поставити на вогонь.
Як закипить, додати підготовлену та кришену картоплю і моркву.

Довести до готовності овочів та всипати окремо відварені гриби. Вкинути декілька бібкових листочків, пару зубчиків часнику та чорного перцю горошком.

Дати покипіти декілька хвилин.
Заправити пасерованою цибулею на праженому борошні.

Закришити зупу зелениною кропу, петрушки, цибулі.

Готову страву посолити до смаку.

Тепер можна подавати до столу.

Смачного!

Tags: Борошно, Гриби, Крупи, Овочі, Олія, Перші страви, Приправи та спеції
Subscribe

  • Артишоки начинені | Carciofi ripieni

    В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття. В підготовлених "шишках" відрізають хвостики. Взявши її в руку хвостиком догори,…

  • Збірна солянка

    Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини. Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька…

  • Галицькі сардинки

    Перша весняна риба, яка масово починає ловитися - це верховодка. Дуже смачна в кулінарному плані. Свіжовиловлену рибу треба почистити. Відрізати…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments