КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Тріска та шпарагівка

Підготувати тушку тріски, обрізати плавці та видалити нутрощі.
[далі...]


Почистити декілька морквин та цибулин. Моркву натерти на терці, цибулю дрібно покришити.
Пересипати до чавунця. Також всипати покраяні шпарагівку і корінь петрушки.
Поверх овочів виложити рибу, нарізану шматками товщиною біля 1 см.

Положити декілька зубчиків часнику, лавровий лист, гілочки зелені петрушки, кропу та базиліку, чорний та англійський перець горошком. Посолити.
Влити пів склянки олії та долити води, щоби ледь дійшло до риби.

Накрити рибу невеликою мискою, закрити чавунець та поставити на вогонь.

Як закипить, вогонь зменшити до мінімуму. Готувати біля 40 хвилин.

Страва готова, можна подавати до столу.


Tags: Другі страви, Овочі, Олія, Приправи та спеції, Риба та морепродукти
Subscribe

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments