КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Сальсіче та овочі

Підготувати сальсіч.

Покраяти на невеликі шматки та вкинути до чавунця. Влити олії та обсмажити до шкоринки.

Далі всипати кришеної цибулі та спасерувати.

Замочити в теплій воді декілька білих грибів.

Почистити та порізати картоплю, моркву, салеру та петрушку.

Пересипати до чавунця. Додати гриби, декілька зубчиків часнику, лавровий лист та чорний перець горошком.


Довести до кипіння, посолити.
Спасерувати декілька ложок борошна.

Довести страву до готовності та всипати окремо відвареної квасолі.Положити зеленої петрушки.

Перемішати та влити пражене борошно, розколочене перевареною холодною водою.

Страва готова.

Можна подавати до столу.


Tags: Борошно, Гриби, Другі страви, Ковбаса та копченості, Овочі, Олія, Приправи та спеції
Subscribe

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments