КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Сальсіче та овочі

Підготувати сальсіч.

Покраяти на невеликі шматки та вкинути до чавунця. Влити олії та обсмажити до шкоринки.

Далі всипати кришеної цибулі та спасерувати.

Замочити в теплій воді декілька білих грибів.

Почистити та порізати картоплю, моркву, салеру та петрушку.

Пересипати до чавунця. Додати гриби, декілька зубчиків часнику, лавровий лист та чорний перець горошком.


Довести до кипіння, посолити.
Спасерувати декілька ложок борошна.

Довести страву до готовності та всипати окремо відвареної квасолі.Положити зеленої петрушки.

Перемішати та влити пражене борошно, розколочене перевареною холодною водою.

Страва готова.

Можна подавати до столу.


Tags: Борошно, Гриби, Другі страви, Ковбаса та копченості, Овочі, Олія, Приправи та спеції
Subscribe

  • Артишоки начинені | Carciofi ripieni

    В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття. В підготовлених "шишках" відрізають хвостики. Взявши її в руку хвостиком догори,…

  • Збірна солянка

    Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини. Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька…

  • Галицькі сардинки

    Перша весняна риба, яка масово починає ловитися - це верховодка. Дуже смачна в кулінарному плані. Свіжовиловлену рибу треба почистити. Відрізати…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments