КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Сальсіче та овочі

Підготувати сальсіч.

Покраяти на невеликі шматки та вкинути до чавунця. Влити олії та обсмажити до шкоринки.

Далі всипати кришеної цибулі та спасерувати.

Замочити в теплій воді декілька білих грибів.

Почистити та порізати картоплю, моркву, салеру та петрушку.

Пересипати до чавунця. Додати гриби, декілька зубчиків часнику, лавровий лист та чорний перець горошком.


Довести до кипіння, посолити.
Спасерувати декілька ложок борошна.

Довести страву до готовності та всипати окремо відвареної квасолі.Положити зеленої петрушки.

Перемішати та влити пражене борошно, розколочене перевареною холодною водою.

Страва готова.

Можна подавати до столу.


Tags: Борошно, Гриби, Другі страви, Ковбаса та копченості, Овочі, Олія, Приправи та спеції
Subscribe

  • Kosmatice

    Настав період цвітіння бузини. З цвіту бузини можна приготувати Kosmatice - страву чешської кухні. Для цього необхідно нарвати молодого цвіту…

  • Підсадки

    Ось і настав період перших весняних грибів. Вслід за зморшками появилися гриби, які зазвичай ростуть під фруктовими деревами кісточкових порід…

  • Запіканка зі спагетті

    До великого баняка з підсоленою киплячою водою вкинути спагетті та відварити до готовності. Приготувати сальсу. Для цього в окремому баняку на…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments