КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Сальсіче та овочі

Підготувати сальсіч.

Покраяти на невеликі шматки та вкинути до чавунця. Влити олії та обсмажити до шкоринки.

Далі всипати кришеної цибулі та спасерувати.

Замочити в теплій воді декілька білих грибів.

Почистити та порізати картоплю, моркву, салеру та петрушку.

Пересипати до чавунця. Додати гриби, декілька зубчиків часнику, лавровий лист та чорний перець горошком.


Довести до кипіння, посолити.
Спасерувати декілька ложок борошна.

Довести страву до готовності та всипати окремо відвареної квасолі.Положити зеленої петрушки.

Перемішати та влити пражене борошно, розколочене перевареною холодною водою.

Страва готова.

Можна подавати до столу.


Tags: Борошно, Гриби, Другі страви, Ковбаса та копченості, Овочі, Олія, Приправи та спеції
Subscribe

  • Тріска та шпарагівка

    Підготувати тушку тріски, обрізати плавці та видалити нутрощі. Почистити декілька морквин та цибулин. Моркву натерти на терці, цибулю дрібно…

  • Короп в листі хрону

    Тушку коропа почистити, зняти луску та вирізати плавці. Порізати на порційні шматки. Листки хрону перебрати, промити, вирізати поздовжню жилку…

  • Сайра суп

    Почищені та порізані овочі; картоплю, моркву та часник пересипати до баняка. Влити воду та поставити на вогонь варитися. Також всипати шпарагової…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments