?

Log in

No account? Create an account
18 лютий 2006 @ 18:50 Кугеліс
  • Кугеліс (Литва)
  • 6 картоплин
  • 1яйце
  • 1 цибулина
  • сметана
  • олія, сіль, перець

Картоплю почистити та натерти на мілкій терці.
Відцідити юшку, взбити яйце, посолити, поперчити, розмішати.
Змастити бляшку жиром, висипати масута розподілити рівномірно товщиною 3-4см.
Випікати в духовці при температурі 220*С 30хв  до румяної шкірочки.
Щоб легше вийняти кугеліс з бляшки, для цього її кладуть на мокру ряднину на декілька хвилин.
Кугеліс ріжуть на порційні куски та подають до столу зі смаженою цибулею та сметаною.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:deviant_nul
Date:18 лютого 2006 17:34 (UTC)
(Понюхати)
На деруни схоже :)
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:18 лютого 2006 21:46 (UTC)
(Понюхати)
Ага, ліниві деруни:))
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:20 лютого 2006 11:59 (UTC)
(Понюхати)
по смаку трішки не те.