КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Кугеліс









  • Кугеліс (Литва)

  • 6 картоплин

  • 1яйце

  • 1 цибулина

  • сметана

  • олія, сіль, перець



Картоплю почистити та натерти на мілкій терці.
Відцідити юшку, взбити яйце, посолити, поперчити, розмішати.
Змастити бляшку жиром, висипати масута розподілити рівномірно товщиною 3-4см.
Випікати в духовці при температурі 220*С 30хв  до румяної шкірочки.
Щоб легше вийняти кугеліс з бляшки, для цього її кладуть на мокру ряднину на декілька хвилин.
Кугеліс ріжуть на порційні куски та подають до столу зі смаженою цибулею та сметаною.





Tags: Закуска, Овочі, Сметана, Яйця
Subscribe

  • Артишоки начинені | Carciofi ripieni

    В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття. В підготовлених "шишках" відрізають хвостики. Взявши її в руку хвостиком догори,…

  • Галицькі сардинки

    Перша весняна риба, яка масово починає ловитися - це верховодка. Дуже смачна в кулінарному плані. Свіжовиловлену рибу треба почистити. Відрізати…

  • Оселедець малосольний

    Рибу розморозити. Оселедець почистити; відрізати голову, плавники та видалити нутрощі. Промити в холодній воді та порізати на порційні шматки.…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments