КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Кугеліс

  • Кугеліс (Литва)
  • 6 картоплин
  • 1яйце
  • 1 цибулина
  • сметана
  • олія, сіль, перець

Картоплю почистити та натерти на мілкій терці.
Відцідити юшку, взбити яйце, посолити, поперчити, розмішати.
Змастити бляшку жиром, висипати масута розподілити рівномірно товщиною 3-4см.
Випікати в духовці при температурі 220*С 30хв  до румяної шкірочки.
Щоб легше вийняти кугеліс з бляшки, для цього її кладуть на мокру ряднину на декілька хвилин.
Кугеліс ріжуть на порційні куски та подають до столу зі смаженою цибулею та сметаною.
Tags: Закуска
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments