КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Хрін - салат

Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки.

Відваририти столовий буряк, почистити та дрібно порізати чи покришити на терці.

Корінь хрону почистити та натерти на дрібній терці. Цибулю покришити півкільцями а огірки кубиками.

Все перемішати, посолити та поперчити до смаку.
Заправити оцтом та нерафінованою олією.
Можна подавати до столу.

via


Tags: Закуска, Овочі, Олія, Оцет, Приправи та спеції
Subscribe

  • Артишоки начинені | Carciofi ripieni

    В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття. В підготовлених "шишках" відрізають хвостики. Взявши її в руку хвостиком догори,…

  • Збірна солянка

    Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини. Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька…

  • Галицькі сардинки

    Перша весняна риба, яка масово починає ловитися - це верховодка. Дуже смачна в кулінарному плані. Свіжовиловлену рибу треба почистити. Відрізати…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 1 comment