КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Товченики

З свинного ошийка нарізати плястерки.
Їх відбити молоточком.

Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити.



Далі згорнути в подушечки, скріпивши зубочистками.
Розігріти пательню з олією та вершковим маслом, обсмажити в ній товченики.


Молоде листя хрону перебрати та промити.

В каструлю влити воду та декілька ложок оцту, всипати по ч. ложці цукру та солі. Довести до кипіння та зняти з вогню.
Занурити на декілька хвилин в маринад листя хрону.
В підготовлені листочки загорнути товченики, перевязавши кулінарним шпагатом.


Переложити їх в гусятницю.
Положити декілька лаврових листочків, чорного та англійського перцю горошком.
Влити густого томатного соку чи розведенного томатного концентрату та помістити до розігрітої гусятниці (+180*С). Також до томату можна добавити сметану.

Готувати протягом 40-60хв..
Страва готова, можна подавати до столу.

Листя хрону можна заготувати для подальшого використання.
Для цього мариноване листя переложити в контейнер плоскої форми який помістити до морозилки.
Надалі, розморозивши його використати за призначенням.
Смачного!
via
Tags: Закуска, М'ясо та лівер, Овочі, Олія, Оцет, Приправи та спеції, Цукор
Subscribe

  • Збірна солянка

    Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини. Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька…

  • Лежні по-лемківськи

    200 г дрібної кукурудзяної крупи залити окропом та зварити. До вистиглої каші всипати ложку борошна, вкинути грудку вершкового масла, вибити яйце,…

  • Ошийок сиров'ялений | Capocollo

    Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок. Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments