Їх відбити молоточком.

Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити.


Далі згорнути в подушечки, скріпивши зубочистками.
Розігріти пательню з олією та вершковим маслом, обсмажити в ній товченики.


Молоде листя хрону перебрати та промити.

В каструлю влити воду та декілька ложок оцту, всипати по ч. ложці цукру та солі. Довести до кипіння та зняти з вогню.
Занурити на декілька хвилин в маринад листя хрону.
В підготовлені листочки загорнути товченики, перевязавши кулінарним шпагатом.


Переложити їх в гусятницю.
Положити декілька лаврових листочків, чорного та англійського перцю горошком.
Влити густого томатного соку чи розведенного томатного концентрату та помістити до розігрітої гусятниці (+180*С). Також до томату можна добавити сметану.

Готувати протягом 40-60хв..
Страва готова, можна подавати до столу.

Листя хрону можна заготувати для подальшого використання.
Для цього мариноване листя переложити в контейнер плоскої форми який помістити до морозилки.
Надалі, розморозивши його використати за призначенням.
Смачного!
via