КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Товченики

З свинного ошийка нарізати плястерки.
Їх відбити молоточком.

Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити.



Далі згорнути в подушечки, скріпивши зубочистками.
Розігріти пательню з олією та вершковим маслом, обсмажити в ній товченики.


Молоде листя хрону перебрати та промити.

В каструлю влити воду та декілька ложок оцту, всипати по ч. ложці цукру та солі. Довести до кипіння та зняти з вогню.
Занурити на декілька хвилин в маринад листя хрону.
В підготовлені листочки загорнути товченики, перевязавши кулінарним шпагатом.


Переложити їх в гусятницю.
Положити декілька лаврових листочків, чорного та англійського перцю горошком.
Влити густого томатного соку чи розведенного томатного концентрату та помістити до розігрітої гусятниці (+180*С). Також до томату можна добавити сметану.

Готувати протягом 40-60хв..
Страва готова, можна подавати до столу.

Листя хрону можна заготувати для подальшого використання.
Для цього мариноване листя переложити в контейнер плоскої форми який помістити до морозилки.
Надалі, розморозивши його використати за призначенням.
Смачного!
via
Tags: Закуска, М'ясо та супродукти, Овочі, Олія, Оцет, Приправи та спеції, Цукор
Subscribe

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Сальсіче та овочі

    Підготувати сальсіч. Покраяти на невеликі шматки та вкинути до чавунця. Влити олії та обсмажити до шкоринки. Далі всипати кришеної цибулі та…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments