КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Ошийок сиров'ялений | Capocollo

Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок.


Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна нейодована кухонна сіль. Нею треба ретельно обсипати заготовку.

Накрити кришкою та винести на добу в прохолодне місце.
Через добу заготовку ретельно промити холодною водою, протерти рушником та просолити знову.
По закінченню соління заготовку ретельно промити та протерти.

Далі необхідно промити виноградним оцтом та протерти рушником.

Приготувати спеції та прянощі для обсипки; чорний та англійський перець горошком, сушений часник, коляндру, розмарин, ложку цукру.

Розтовкти суміш в ступці та нею ретельно обсипати заготовку.

Підготувати лист пергаменту, на який переложити м'ясо. Далі ретельно перев'язати шпагатом. Загорнути в марлю та ще раз перев'язати.

Підготовлений виріб винести до прохолодного місця чи помістити в холодильник. Час від часу його потрібно перевішувати перевертаючи.

Мінімальний термін в'ялення три тижні.

Смачно і до пива.



Tags: Закуска, М'ясо та лівер, Оцет, Приправи та спеції
Subscribe

  • Збірна солянка

    Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини. Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька…

  • Лежні по-лемківськи

    200 г дрібної кукурудзяної крупи залити окропом та зварити. До вистиглої каші всипати ложку борошна, вкинути грудку вершкового масла, вибити яйце,…

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments